HEROJ! Bivši as Intera OTKRIO: Siniša Mihajlović pobedio leukemiju! (FOTO)

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic
338

Siniša nije čovek, on je zver, kaže Hulio Rikardo Kruz, Mihin saigrač iz Intera, otkrivši da se čuo s našim stručnjakom.

U vreme kada nas okružuju teške vesti, pojavila se i jedna lepa vest. Predivna! Siniša Mihajlović završio je svoju borbu sa leukemijom, tvrdi njegov nekadašnji saigrač iz Intera Hulio Rikardo Kruz.

 

View this post on Instagram

 

I love this game ⚽️🖤⚽️

A post shared by ⚡️Julio Ricardo⚡️ (@julioricardo_10) on

– Siniša nije čovek, on je zver – naglasio slavni fudbaler.

Argentinac i Srbin su dve godine bili saigrači u milanskom klubu, potom mu je Siniša bio trener još godinu dana, kad je prešao „iz kopački“ u stručni štab Roberta Mančinija, pa je Kruz imao priliku da upozna obe verzije našeg velikana.

Sada, mnogo godina kasnije, posle telefonskog razgovora sa drugom iz igračkih dana otkrio je lepe vesti za dnevnik Korijere dela sera.

– Nazvao sam ga pre nekoliko nedelja. Hvala bogu, leukemija deluje da je ostala iza njega – otkrio je bivši as Intera i nastavio:- Njegova porodica i moja su veoma bliske, pa se i naše supruge često čuju telefonom – rekao je Kruz, strelac 75 golova za nero-azure na 197 utakmica.Iako zvanične potvrde od porodice Mihajlović još nema, nadamo se da je Kruz u pravu i da je Siniša zaista dobio ovu neizmerno tešku bitku. Jedno je sigurno, Mihajlović se trenutno nalazi u Rimu, gde je došao iz Bolonje posle saveta lekara i prijatelja, jer je sever Italije postao veliko žarište koronavirusa.

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More