Novi dokument otkrio! Evo čega se sve Hari odrekao, a bilo mu je dodeljeno rođenjem!

FOTO: Wikimedia Commons
361

U dokumentu kojim je registrovana nova ekološko- turistička kompanija princ Hari se navodi pod drugačijim prezimenom nego dosada.

Vojvoda od Saseksa se navodi kao princ Henri Čarls Albert Dejvid, piše “Dejli mejl”. O dokumentu registracije firme koja će se baviti emisijom ugljenika, ne prestaje da se govori, a britanski list dodaje da se izgleda Hari pored kraljevskog prezimena odrekao i kraljevske titule Njegovo kraljevsko visočanstvo, prenosi Blic.

Da Hari više neće koristiti kraljevsko prezime, naslućivalo se i prilikom osnivanja pomenute firme u Edinburgu, tokom njegovih poslednjih angažmana kao višeg predstavnika britanske kraljevske porodice kada je delate zamolio da ga zovu “samo Hari”.

To je otkrila domaćica događaja Ajiša Hazarika, bivša savetnica u laburističkoj partiji, koja je pre izlaska na binu rekla: “Sasvim jasno je rekao da ga zovemo Hari. Pa dame i gospodo, molim vas poželite srdačnu, toplu škotsku dobrodošlicu Hariju”.

Detalji dokumenta isplivali su na površinu nakon što se Hari sa suprugom Megan i sinom Arčijem Harisonom preselio iz Kanade u Los Anđeles.

A pre toga, kraljica Elizabeta II donela je odluku da Megan i Hari više ne koriste kraljevske titule i brend “Rojals Saseks”. Oni su na prvo reagovali izjavom da će zadržati titule, ali da ih neće koristiti, a na drugo da im brend pripada, ali da bi oni ekonomski uspeh postigli i bez spornog imena.

Pre nekoliko dana Megan i Hari su se odrekli brenda “Rojal Saseks”, i osnovali novu dobrotvornu fondaciju pod imenom “Arčivel”. Istom prilikom su otkrili da su sinu dali ime po grčkoj reči “archie” koja znači “izvor akcije”.

Poznati par je napomenuo da je centar njihovih aktivnosti borba protiv pandemije, ali da su morali da saopšte i nove profesionalne planove.

Deo britanske javnosti pak smatra da su za objavu odabrali potpuno pogrešan trenutak jer je baš tada njihov premijer Boris Džonson prebačen na odeljenje intezivne nege.

Džonson je u međuvremenu otpušten iz bolnice, a kraljevski biograf Fil Dampijer je dodatno podvukao “propust” vojvotkinje i vojvode, istakavši da bi saopštenje trebalo da podele nakon pandemije.

Megan i Hari su zbog epidemije privremeno odvojeno od njene majke Dorije Ragland (63). Šuška se da će im se nakon smirivanja situacije pridružiti u vili u Malibuu.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More