Život Ane Ivanović pre braka sa Bastijanom je bio skroz drugačiji, a kad je ovo izgovorila nije ni slutila kakav je obrt čeka! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube
382

Život Ane Ivanović oduvek je intrigirao javnost, budući da nekadašnja teniserka nikada nije imala običaj da u medijima iznosi mnogo detalja iz svoje privatnosti.

U poslednje četiri godine Anin život se mnogo promenio. Završila je profesionalnu karijeru i posvetila se porodici – suprugu Bastijanu Švajnštajgeru i sinovima Luki i Leonu. A do te 2016. godine, Ana je “živela u koferima”.

Putovala je sa turnira na turnir, osvajala titule i nizala uspehe. Pored toga što je bila jedna od najuspešnijih, važila je i za jednu od najlepših sportistkinja na svetu. Osvojila je mnoga muška srca, a to nije moglo proći bez naslova u medijima, kako domaćim tako i stranim.

View this post on Instagram

No words required #@themasters #@uniqlo #@rolex

A post shared by Adam Scott (@adamscottofficial) on

Nakon toga, volela je golf igrača Adama Skota. U vezi su bili od 2009. do 2012. godine, a o ovoj vezi svojevremeno je govorila u emisiji novinarke i voditeljke Mire Adanje Polak.

“Važno je biti voljen, to daje snagu, jer bez toga nema ništa. Super se slažemo, dosta razumemo jedno drugo, iako je njegov sport dosta različit. To je mentalna igra, možda čak i više nego tenis. Dosta sam od njega naučila o strpljenju, to je nešto što meni fali. Pokušavamo da iskoristimo svaki trenutak da budemo zajedno, i on i ja imamo karijeru, ali cenimo zajedničko vreme”, ispričala je pre deset godina Ana, koja je tada imala 22 godine.

Na pitanje da li sebe jednog dana vidi u braku, daleko od kuće, odgovorila je:

“O tome je još rano da razmišljam. Ali zaista je lepo i nikad se ne zna gde će nas život odvesti i kako će se godine razvijati. Trenutno pokušavam da se ne opterećujem time šta će biti i kako će biti, već da živim u momentu”.

Ana Ivanović je tada otkrila i šta je čini istinski srećnom.

“Stvari koje me uvek čine srećnom su porodica i vreme provedeno sa prijateljima. Volim da nađem zadovoljstvo u malim stvarima, da odem u bioskop, pozorište, šoping, da gledam filmove, čitam knjige”, rekla je Ana.

Ana se posle raskida sa Adamom Skotom zabavljala sa nekadašnjim teniserom, a danas bogatim preduzetnikom, Markom Stilitanom, a u kratkoj vezi bila je i sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem.

Ipak, ljubav svog života pronašla je u nemačkom fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru, za kog se udala u Veneciji 2016. godine. U martu 2018. dobili su starijeg sina Luku, a u avgustu 2019. Ana je rodila i mlađeg naslednika Leona.

Još pre udaje za Bastijana Ana se bavila humanitarnim radom, sa čime je nastavila i nakon što je završila profesionalnu sportsku karijeru i posvetila se porodici.

Nekadašnja teniserka oduvek je važila za izuzetno skromnu mladu damu, koja je i pored velikog uspeha koji je ostvarila uvek ostajala čvrsto sa dve noge na zemlji.

Već godinama ona i Bastijan važe za jedan od omiljenih parova na javnoj sceni, a njih dvoje često pokazuju koliko se vole i koliko su privrženi jedno drugom i svojim sinovima.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More