“Na sahranu da mi ne dolaze”! Megan Markl i Hariju zabranjeno da se pojave na sahrani kraljice?!

Foto: YouTube/Printscreen/Entertainment Tonight
896

U svetskim medijima se prošle nedelje pojavila se vest da kraljica Elizabeta II navodno umire od leukemije. Prema pisanju portala Bakingemska palata je u haosu zbog bolesti kraljice i da se sve drži u tajnosti kako javnost ne bi bila u panici. Tabloidi su otišli korak dalje, pa tako “Globe” piše kako je kraljica već isplanirala sopstvenu sahranu i da je zabranila unuku Hariju i njegovoj supruzi da se pojave.

“Njeno veličanstvo proživljava svoje poslednje dane, ali se ne predaje do zadnjeg daha’, rekao je navodni i neimenovani ‘visoki izvor iz palate’, piše “Globe”.

‘Zabranila je da Megan i Hari dođu na sahranu, i to zbog odluke da napuste dvor, ali i zbog blaćenja porodice u medijima’, rekao je izvor i otkrio kako je ‘kap koja je prelila čašu’ bila činjenica da se Megan i Hari nisu pridružili ostatku porodice za praznike, prenosi Blic Žena.

‘Kraljica zahteva potpunu odanost, a Megan i Hari su ju izdali’, zaključuje izvor.

U proteklih godinu dana kraljica je najnormalnije obavljala kraljevske dužnosti i pojavljivala se u javnosti i nije pokazivala nikakve znake slabosti što baca svetlo nevorodostojnosti tvrdnje magazina.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More