“Na Uskrs sam se rodila”, nesvakidašnji događaj u GAK Višegradska (FOTO)

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC
186

Objava specijaliste ginekologije i akušerstva Nebojše Markovića koji radi u Kliničkom centru Srbije izazvala je puno pažnje na najveći hrišćanski praznik – Uskrs, a konačno su u fokusu lepe vesti.

Doktor Marković podelio je fotografiju babice sa tri bebe, koje su rođene praktično u isto vreme u Višegradskoj i to baš na Uskrs.

“Na Uskrs sam se rodio(la)… istovremeno tri porođaja. GAK Višegradska”, napiso je ovaj lekar na svom Fejsbuk profil, a javnost je oduševljeno čestitala srećnim majkama, ali i doktoru.

Uvek nam treba lepih vesti, jer vraćaju nadu i svedoče o tome da bez obzira na sve život uvek ide napred i daje razlog za radost.


Za to vreme – stižu i lepe vesti sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine gde se 15. aprila porodila pacijentkinja pozitivna na korona virus. No, već danas pacijentkinji su urađena dva kontrolna brisa na Kovid-19 i oba su negativna. Bebi je nakon 48 sati od rođenja uzet bris i takođe je nagativan!

Izvor Ženablic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More