Eduard iz Dominikanske Republike sa porodicom živi u Jagodini, komšije je za Vaskrs oduševio koncertom na terasi (VIDEO)

Printscreen Facebook Eduard Cepeda
136

Eduard Cepeda je jagodinski zet iz Dominikanske Republike kog stanovnici ovog grada u Pomoravlju odlično znaju – po sjajnom glasu. I imaju priliku da ga slušaju i dok su u karantinu, piše zena.blic.rs.

Pevač i tekstopisac je tako u nedelju na Vaskrs izašao na terasu porodičnog stana i komšiluku u Jagodini priredio pravi mini-koncert. Ređali su se hitovi Olivera Dragojevića, Saše Matića, Tonija Cetinskog.

Suvišno je i reći da jagodinski zet sjajno priča srpski jezik, a aplauz i bis na kraju koncerta iz karantina rekli su sve. “Bravo, komšo”, prelomilo se u nedelju uveče, a prelama se i Fejsbukom gde je Eduard objavio snimak nastupa i gde mu poručuju i: “To, brate moj srpski”.

Ana i Eduard verili su se u maju prošle godine, a od ovog februara su u braku. Ponosni su roditelji jedne devojčice, a njega je epidemija privremeno udaljila od gradskih nastupa. Kao što smo videli, a i čuli, napšao je načina da to nadomesti.

Izvor zena.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More