IMPRESIVNO! Bivši košarkaš Crvene zvezde novi rekorder u “Slagalici” (VIDEO)

Youtube printscreen RTS Slagalica
357

Popularni kviz Slagalica je dobio novog rekordera!

Impresivan je bio nastup Dušana Macure, bivšeg košarkaša Crvene zvezde, koji je osvojio čak 422 poena! Prethodni rekord je tako popravljen za 18, a držao ga je do sinoć Rade Goljović, piše Blic.rs.

Macura se ovim ubedljivim trijumfom plasirao u polufinale Slagalice, a na impresivnom rezultatu mu je prva čestitala voditeljka Milica Gacin.

Youtube printscreen RTS Slagalica

– Čestitam, izvanredno. Prvo, čestitam na prolasku u polufinale, a zatim na rekordu koji ste postavili u ovom trenutku. Vi ste takmičar sa najvećim brojem poena u četvrfinalu od kada postoji ovaj sistem takmičenja u TV Slagalici. To je nešto više od godinu dana – rekla je voditeljka Milica Gacin Dušanu koji joj se zahvalio.

Dušan Macura je igrao u Zvezdi i bio deo generacije koja je u sezoni 1997/1998 stigla do finala Kupa Radivoja Koraća (tada međunarodnog takmičenja) u kome je poražena od Meša iz Verone. Crveno-beli su slavili u Italiji u prvom meču sa 74:68, ali su zatim poraženi u Pioniru rezultatom 73:64.

Te sezone su crveno-beli osvojili šampionsku titulu Jugoslavije. Dušan je igrao na poziciji centra, visok je 211 centimetara, a tokom karijere je nosio i dresove Barirensa, Gimle i Kveluza Sintra iz Portugala.

Bio je reprezentativac naše države u mlađim kategorijama i sa 18 godina najavljivan kao novo veliko ime košarke, ali nikada nije ispunio ogromna očekivanja.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More