Ana otkrila detalje iz svakodnevnog života i priznala šta joj nedostaje

Youtube printscreen UNICEF
469

Ana Ivanović odgovarala je na pitanja pratilaca i tom prilikom otkrila detalje iz svoje svakodnevice.

Pratioce nekadašnje teniserke zanimalo je kako izgleda njena jutarnja rutina.

– Prvo provedemo vreme u krevetu sa decom, a onda naravno kreće spremanje doručka za dečake i kafe za mene i mog muža – odgovorila je nasmejana Ana Ivanović, piše Blic.rs.

Ana je 2016. godine završila profesionalnu karijeru i posvetila se porodici. Sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom dobila je dva sina, Luku i Leona, a sada je otkrila šta joj nedostaje kada je reč o teniskoj karijeri.

– Nedostaju mi takmičenja i putovanja i da vidim prijatelje iz celog sveta. Ali uživam da budem sa mužem i sinovima i da provodim vreme kod kuće sa porodicom – rekla je lepa Srpkinja.

Ana je odgovorila i na pitanje da li bi više volela da se njeni naslednici bave tenisom ili fudbalom, poput njihovog oca Bastijana.

– To je teško pitanje, ali definitivno bih volela da se bave sportom. Pustiću ih da sami odaberu šta god oni žele – iskrena je bila Ivanovićeva.

Ona je otkrila i kako uspeva da održi top formu.

– Moja deca me održavaju u formi. Dva dečaka čine da ostanem fit, u stvari tri – nasmejala se Ana, misleći i na Bastijana, a onda dodala:

– Radim jogu i vežbam kad god mogu.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More