Orila se Srbija! Građani i večeras, posle aplauza za medicinare, protestovali bukom, pištaljke i šerpe ponovo u modi (VIDEO)

Buka je na Novom Beogradu trajala petnaestak minuta, a utisak je da je bila glasnija nego prethodne večeri

Foto:Video Printscreen Twitter
462

Građani Beograda, Novog Sada, Niša i ostalih gradova u Srbiji i večeras su se na svojim balkonima i prozorima, nakon tradicionalnog aplauza za medicinske radnike koji se bore sa koronavirosom, povicima, zvižducima, trubama i lupanjem o šerpe pridružili akciju “Digni glas: Bukom protiv diktature” na koju je pozvala inicijativa “Ne davimo Beograd”.

Građani su nezadovoljstvo trenutnom političkom situacijom iskazali lupanjem o šerpe, uzvicima, zvidžucima, pištaljkama, trubama, glasnom muzikom, ali i petardama. Buka je na Novom Beogradu trajala petnaestak minuta, a utisak je da je bila glasnija nego prethodne večeri.

Inicijativa “Ne davimo Beograd” pozvala je građane da svakog dana u 20.05h, nakon tradicionalnog aplauza za medicinske radnike, “dignu glas protiv diktature” i bukom iskažu nezadovoljstvo trenutnom političkom situacijom.

izvor N1

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More