“Da su mediji kritikovali nju, porodica bi odmah uskočila”! Megan “udarila” na Kejt!

FOTO: Wikimedia Commons
281

Megan Markl se, prema pisanju stranih medija, poverila bliskoj osobi o odnosima koji vladaju između nje, Kejt Midlton i ostatka kraljevske porodice.

Megan je navodno otkrila bliskoj osobi kako je kraljevska pordica oduvek više volela i podržavala Kejt, rekao je izvor za “Dejli mejl”.

“Da su mediji kritikovali Kejt umesto mene, porodica bi sigurno odmah uskočila. Svi koji bi se usudili negativno da progovore o Kejt bili bi ućutkani”, navodno je rekla Megan.

Strani mediji pišu i kako se princ Hari požalio svojoj porodici da svi napadaju njegovu suprugu, ali da članovi kraljevske porodice nisu ništa uradili da je zaštite, prenosi Blic.

Megan je, podsetimo, nedavno tužila britanski tabloid “Mail on Sunday” zbog konstantnog izveštavanja o njoj na, kako tvrdi, nekorektan i neprofesionalan način, s ciljem da je prikaže u lošem svetlu. Britanski mediji su objavili šta je Megan rekla na sudu prošle nedelje.

Ona, naime, tvrdi kako su mediji njenog oca maltretirali i iskorišćavali, iako nije pričala s njim dve godine.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More