“Primetila sam to kod mog sina”, Jelena Đoković otvorila dušu i iznela privatne detalje!

Foto: Youtube printscreen CNN
14,478

Predsednica fondacije Novak Đoković imala je sinoć “lajv” na Instagramu sa svojim pratiocima, a tom prilikom je iznela niz detalja koji su i te kako zaintrigirali mnoge, a tiču se njene porodice, sa posebnim osvrtom na naslednika Stefana.

“Primetila sam to kod mog Stefana, to je kod njega slučaj… Primetila sam, kad ne pije ništa preko dana, da se napije vode pred spavanje, i onda se upiški u krevet. Ne pita za nošu, nije svestan. Bude toliko umoran. Počeli smo da obraćamo pažnju kada pije vodu, pa mu ne dajemo da pije sat vremena pred spavanje i to pomaže. Umesto da dete traži da ide do toaleta, vi ga odvedite dok spava do WC-a. Govorili su mi da, ako dete ide da spava oko 7, da ga probudim oko 9, 10. Meni je to super bilo. Tako predupredimo da se upiški ili da me budi u toku noći”, kazala je Jelena, dok je njena iskrenost oduševila njene pratioce.

“Stefan se često buni što, kad dođe Novak, on spava sa mnom. Meni je to bilo jako simpatično. Onda ja njemu objasnim da je on jedini koji može sa mnom da spava. Oni imaju svoje igračke, svoje mede, ja imam svog medu (smeh). Upalilo je kad sam tako objasnila. Deca se vezuju za asocijacije, krevet ih često asocira na igračke, neke detalje sa kojima se igraju, provode vreme”, dodala je ona.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More