“Zaljubila se…”: Branimir Nestorović otkrio do sada nepoznat detalj iz života Ane Ivanović

Foto: Printscreen Youtube
2,856

Pulmolog koji je u centru pažnje zbog pandemije korona virusa prisetio se jedne epizode u životu vezane za slavnu teniserku Anu Ivanović, piše sport.blic.rs.

Branimir Nestorović je pričao o značaju zapamćene motorike tela, te se prešaltao na jednu anegdotu sa bivšom srpskom teniserkom, nekada najboljom na planeti.

– Sećam se, jedan kratak period vremena, Ana Ivanović je nešto dolazila kod mene, u ono vreme je bila klinka. I onda zaljubila se u onog Skota i kažu oni “pa nisi trenirala dve nedelje”, a ona “pa ja sam se prvi put u životu dve nedelje šetala, rekao je Nestorović u emisiji “Fokus” na B92.

Pre više od decenije Ana Ivanović je imala romansu sa Adamom Skotom, a njihova ljubav trajala je oko godinu i po dana. Još nekoliko partnera imala je Ivanovićeva dok nije stala na ludi kamen sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

– Zamislite vi kad svakog dana od osam, devet godina pikate lopticu po osam sati i usavršavate to do maksimuma, da to bude svaki milimetar. Kad oni serviraju, ovi vrhunski, ne vidiš lopticu. Ali to je ona inteligencija tela, intuicija, to smo zaboravili i kada smo pričali o lečenju, dodao je Nestorović.

Izvor sport.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More