Tragičan ishod u Kanadi: Pronađeno telo Srpkinje koja je nestala pre pet meseci

Foto: PixaBay
146

Telo Slađane Petrović (60), koja je nestala u Jelounajfu u Kanadi sredinom decembra prošle godine, nađeno je u petak pored staze u šumi, potvrdila je policija, piše Blic.rs.

– Žao nam je zbog ove tragične vesti, njeni prijatelji su je mesecima tražili – rekao je policijski zvaničnik iz Jelounajfa. Telo nesrećne žene odneto je na obdukciju, kojom bi trebalo da se utvrdi tačan uzrok njene smrti.

U potragu za Slađanom bili su uključeni i volonteri i policija, kao i helikopteri.

– Slađana Petrović je živela sama u centru grada. Potiče iz Srbije, a srpski joj je maternji jezik, iako govori engleski. Veoma je tiha i povučena – rečeno je tada na konferenciji za medije koju su organizovale njene malobrojne prijateljice.

One su takođe Slađaninu fotografiju objavili na nekoliko bilborda u Jelounajfu a napravile su i bedževe sa njenim likom. Tvrdili su da nije imala mnogo poznanika, kao i da je bila okružena dobrim i odanim ljudima, ali da je imala zdravstvenih problema.

Nestala Srpkinja u Kanadi, bila je u centru grada kada joj se gubi svaki trag, policija uputila apel

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More