“Ako ništa sad bar imam ponude za brak”! Nađa otpevala i nastavak himne i Internet se “trese” od smeha! (VIDEO)

Foto: PrintSCreen/Fejsbuk Nađa Đoković
98

Užičanka Nađa Đoković (26) privukla je veliku pažnju javnosti kada je kroz pesmu opisala kako provodi dane u karantinu, na muziku Mocartovog “Turskog marša”. Objavila je video na Fejsbuku i za kratko vreme prikupila ogroman broj pregleda, tako da je ljudi sada prepoznaju na ulici.

Jednu od ovih situacija opisala je u svojoj novoj pesmi koju je otpevala na “Malu noćnu muziku”, a reč je o bračnoj ponudi koju je dobila, piše Blic.

“Mocart iz karantina. Epizoda : “Prodavnica”

Ono čega sam svesna jeste da je onaj prvi omiljeni i večiti i da mu, verovatno, ništa nije ni blizu. Ali, u narednom videu, opisala sam istinitu situaciju, čak je i dijalog čitava istina. Poenta je da se zabavimo. Nadam se da je uspešno. Mocart je povukao tužbu i poklonio mi i “Malu noćnu muziku”, napisala je Nađa u opisu videa i dodala tekst pesme.

Nađa je inače studentkinja Pedagoškog fakulteta u Užicu, svira klavir, peva i piše. Autorski radovi, kao što su ovi stihovi na Mocartove kompozicije, dopadljivi su i brzi, a mnogi se u njima pronalaze.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More