Reprezentativac Srbije ostao bez kluba, odmah je počelo da se šuška o povratku u Partizan!

FOTO: KKPartizan rs
439

BEOGRAD – Pre nekoliko dana, iz Turske je stigla vest da je srpski reprezentativac i bivši košarkaš Partizana Stefan Birčević okončao kratku saradnju sa tamošnjim Banvitom posle katastrofalnog početka sezone pomenutog kluba u domaćem šampionatu.

Banvit posle četiri odigrana kola ima sva četiri poraza u turskoj Superligi, a ceh je osim Birčevića platio još jedan stranac – Markus Tornton, koji je takođe morao da spakuje kofere i potraži novi angažman.

Birčević je od dolaska u Banvit odigrao ukupno sedam utakmica i ostvario učinak od 6.1 poena i 4.6 skokova u proseku.

Nedugo pošto je osvanula informacija da je Birčević slobodan, počelo je da se spekuliše da bi Partizan to mogao da iskoristi i dodatno ojača ekipu svojim bivšim košarkašem.

Ali, jasno je da već sada, posle dolazaka Jankovića i Brauna, crno-beli imaju možda i višak igrača, pa je pitanje da li ima svrhe dodatno ih nagomilavati.

Naravno, tek očekujemo da se novi trener Andrea Trinkijeri oglasi i otkrije neke svoje prve poteze, pa ko zna, možda posle šest vezanih poraza crno-belih bude određenih i rezova u Partizanu, poput ovih u Banvitu, pa se možda i ukaže potreba za Birčevićem, ili eventualno nekm drugim dodatnim pojačanjima.

U svakom slučaju, Partizanu hitno treba povratak na pbednički kolosek, a ako sadašnja ekpa to nije u stanju, ne treba odbacivati mogućnost i nekih drastičnijih promena u redovima crno-belih.

Predstojeće utakmice protiv Mega Bemaksa i Trenta daće odgovore na mnoga pitanja. Ko ima kvalitet za Partizan, a ko ne. Trinkijeri će odlučiti…

A navijači već imaju svoje komentare u vezi sa mogućim promenama.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More