Srbin omiljena TV zvezda u Australiji! Karl Stefanović niže uspehe a sada je poklonom verenici oduševio sve obožavaoce! (FOTO, VIDEO)

Foto: printSCreen/YouTube/Karl Stefanović
268

Osvojio je male ekrane u Australiji. Karl Stefanović (45), voditelj koji ima srpske korene, jedno je od najpoznatijih TV lica u ovoj zemlji, a ovih dana je u žiži javnosti zbog veridbe sa devet godina mlađom dizajnerkom cipela Jasmin Jarbrou.

Verenički prsten na njenoj ruci, vredan 97.000 evra, otkrio je radosnu vest. A prsten je prvi put pokazala pre nekoliko dana kada se sa Karlom pojavila na svečanosti u Sidneju. Svi pogledi bili su tada upereni ka njenoj ruci, a tamo ih je dočekao “dijamantski prizor”, prenosi Blic Žena.

Karl nije štedeo para u kupovini vereničkog prstena koji je na svakoj slici dolazio do izražaja. Poznati par koji se verio prošlog meseca na Fidžiju, doslovno je blistao od sreće na svom prvom vereničkom pojavljivanju u javnosti.

Koliko je Jasmin oduševljena i veridbom i nakitom, otkrili su njeni prijatelji koji su izjavili da ona ne prestaje da se hvali iznenađenjem koje joj je Karl priredio.

I sada ih čeka organizacija venčanja, a oko jedne sitnice neće imati nikakvih problema. U pitanju su nevestine cipele. Jasmin kao dizajnerki obuće, sigurno neće biti teško da izabere pravi model.

Karl pored Jasmin izgleda veoma zaljubljeno, a izgleda da mu je prenela i ljubav prema modi, pa je počeo da posećuje modne događaje u Australiji. Uslikan je tako na jučerašnjoj reviji modne kuće “Dejvid Džouns” u Sidneju.

Pre Jasmin bio oženjen Kasandrom

Karl Stefanović je u vezu sa Jasmin ušao ubrzo nakon razvoda od supruge Kasande Torburn sa kojom bio u braku 21 godinu i sa kojom je dobio troje dece, Džeksona (18), Avu (12) i Rivera (10).

Višedecenijska ljubav je iznenada pukla, a kraj Jasmin je pronašao novu ljubavnu srećnu.

Javnost u Australiji pomno prati dešavanja u Karlovom životu, a njegova biografija ispunjena je nizom zanimljivih detalja, do kojih je posebno zanimljiv onaj o njegovom poreklu.

Voditelj je rođen u predgrađu Sidneja, otac mu je srpsko-nemačkog porekla, a majka Australijanka. Diplomirao je na Koledžu Svetog Augustina u Karnsu, u Anglikanskoj školi i na Tehnološkom fakultetu u Kvinslendu gde je stekao novinarsku diplomu.

Početak njegove karijere vezuje se za televiziju “WIN” u Rokhemptonu i za posao izveštača u Karnsu. Radio je i kao reporter na nacionalnoj televiziji “One Network News” na Novom Zelandu, ali i na kanalu “Ten News” u Brizbejnu.

Od 2000. zaposlen je na TV kanalu “Today” mreže “Nine Network”. Na ovoj televiziji najpre je obavljao posao reportera i pomoćnog prezentera da bi vremenom dobio ulogu domaćina, poput one u emisiji “Carols by Candlelight ” koju je vodio sa Lizom Vilkonson i emisije “Presuda”. U međuvremenu je obavljao i reporterske poslove, a 2012. bio je večernji izveštač sa Olimpijskih igara u Londonu.

Za svoj rad nagrađen je “Logie” nagradama, zlatnom koju je dobio kao najpopularnija TV ličnost i srebrnom kao najpopularniji prezenter.

Karl se oprobao i na filmu gde je uglavnom glumio novinare pa čak i samom sebe, poput serije “Jesters” iz 2011. godine. Novinarstvom se bavi i njegov mlađi brat koji radi kao strani dopisnik na televiziji “Kanal 9”.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More