Jasna poruka hotelijera srpskim turistima: Ako se prehladite na godišnjem odmoru bićete – izbačeni!

Ovakvo saopštenje nimalo ne asocira na odmor

2,996

Turski hotelijeri su obavestili srpske agencije da će iz objekta izbaciti sve prehlađene goste. Naši turoperatori kao avans samo u Grčku poslali 4,5 miliona evra!

Da li će odmor trajati mesec dana – dve nedelje na moru i dve u karantinu? Ovo pitanje postavljaju svi koji su već uplatili ili žele da idu na odmor. Sa omiljenih destinacija stižu različiti odgovori. Dok su grčki turistički radnici najavili da će letovališta otvoriti prvo za goste sa Balkana, turski hotelijeri razmišljaju na drugačiji način.

Recepcioner hotela ima pravo da, ukoliko posumnja da gost ima kovid 19, pozove doktora i, posle pregleda, može pod hitno da turistu, sa maskom, otprati u bolnicu.

Ovakvo saopštenje nimalo ne asocira na odmor, ali su ga neki turski hotelijeri proteklih dana poslali partnerima u Srbiju. Tačnije, dobile su ga turističke agencije koje su im još prošle godine poslale avans za leto 2020. godine, a koji turski hotelijeri nemaju nameru da vrate, prenose Novosti.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More