Majka Darka Lazića o oporavku, i o tome da li su se njegova bivša žena i sadašnja devojka potukle u bolnici

FOTO: Printscreen/Youtube
373

BEOGRAD – Nakon što je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću iz koje je izašao sa teškim telesnim povredama, pevač Darko Lazić još uvek je na odeljenju intenzivne nege gde se polako oporavlja.

Njegova porodica ga stalno posećuje a njegova majka vrlo je potresena.

Nju su medijski natpisi nakon nesreće još više uznemirili:

„Ma znate šta, svašta se pisalo i pričalo. I to mi je usred one teške situacije još teže palo. Ali pola od onog što je izlazilo nije tačno. Mi nismo ni želeli da dajemo nikakve izjave, jasno vam je da nam nije bilo ni do čega. Ali eto, sad mogu da kažem da smo mnogo bolje, i da je on mnogo bolje i da je to najbitnije. Za sada ga čeka samo ta operacije butne kosti, ali ne znamo još uvek kada će biti. Ništa od ovih ostalih stvari o kojima su pričali nije tačno. Valjda bih ja znala da jeste. Operacija noge je jedino što se čeka“, priča Darkova mama, koja je sa svojim suprugom Brankom, a Darkovim tatom, svaki dan bila u bolnici.

Ona je otkrila i ko je od prvog dana bio zajedno sa njima pored pevačevog kreveta:

„Videla sam da su pisali da Marina nije mogla da vidi Darka, nego da ga je videla tek kada je izašao iz kome, a to takođe nije tačno. Ona je od prvog dana mogla da uđe sa nama u sobu, i videla ga je odmah tog prvog dana, čim se nesreća dogodila, i dok je još bio u komi. Bila je pored njega sve vreme. Ona je jedna divna devojka i Darko nju mnogo voli“, ispričala je Branka Lazić, koja je ujedno otkrila i da li ima istine u pričama da bi Darko mogao da se vrati bivšoj vezi, a i dalje zakonitoj supruzi Ani Sević:

„Ma to su gluposti, da će se on i Ana pomiriti. On je sa Marinom, i ja znam da se njih dvoje mnogo vole, e sad šta će dalje sa njima biti, to je njihova stvar, to ja ne mogu znati. Ali da pomirenje sa Anom ima veze sa tim, to nema veze s mozgom. Takođe su sumanute one priče da su ona i Ana u svađi i da su se potukle u bolnici. To je toliko sramotno napisati. To je užasna laž. Njih dve imaju sasvim lep odnos, i odlično se slažu. Komunicirale su, i svi smo bili zajedno tamo u tom bolu. Nije bilo nikakvih svađa, to su baš gluposti“, završava priču Darkova mama.

 

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More