Obraćanje naciji u 180 sekundi: Ulazimo u novu fazu pandemije

Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Sohn, pool
494

Nemačka kancelarka Angela Merkel obratila se juče naciji, a u govoru koji je trajao samo 180 sekundi, ona je rekla: „ulazimo u novu fazu pandemije“.

Merkel smatra veoma važnim da ukaže na tu činjenicu i da će sada, usled ublažavanja restriktivnih mera, biti nužno poštovanje osnovnih pravila zaštite od prenošenja korona virusa, objavio je Bild.

Kancelarka je naglasila da građani moraju poštovati mere fizičkog distanciranja i da nose zaštitu preko usta i nosa, kao i da pokažu uvažavanje jedni prema drugima.

„Veoma mi je važno da ponovo ukažem na činjenicu da ulazimo u novu fazu pandemije i da će sada biti neophodno da pored relaksacija mera budemo sigurni da će ljudi poštovati osnovna pravila, a to su: održavanje distance, nošenje zaštite preko usta i nosa radi drugih ljudi. To je veoma važno. Puno vam hvala“, završila je Merkel svoje obraćanje koje je trajalo 180 sekundi, prenose agencije.

Izvor Danas
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More