“Ništa ne propovedam”! Nole odgovorio kritičarima ali je to mnogima promaklo! (FOTO, VIDEO)

Foto: printScreen/YouTube
652

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, odbacio je kritike dela javnosti koje se odnose na njegove Instagram “lajvove” i objasnio da sa poznatim ljudima samo deli stavove o različitim temama.

Mnogi su propustili momenat iz njegovog poslednjeg uključenja uživo, kada mu je sagovornik bio Džej Šeti, piše Telegraf.

Tu je između redova objasnio šta mu je žellja i stav sa svojim sagovornicima, koje mnogi smatraju kontroverznim.

“Blagosloven sam što imam priliku da pozovem neke neverovatne ljude koji dele svoj životni put kako bi ljudi koji su ovde mogli da poslušaju i nadam se da će naći nešto što ih inspiriše i da će biti u stanju da identifikuju svoj sopstveni životni put u našima – svi prolazimo kroz slične emotivne i mentalne izazove. Ponavljam – ne propovedamo ništa, već u prijateljskom razgovoru delimo svoje stavove”, istakao je Đoković.

Srpski as meta je brojnih kritika pre svega zbog stava o vakcinisanju, kao i zbog razgovora sa Irancem Šervinom Džafarijehom o moći pozitivnih i negativnih misli.

Džafarijeh se potom na društvenim mrežama prepirao sa čuvenim teniskim novinarom Benom Rotenbergom, koji je osudio Novaka zbog razgovora sa njim.

Reagovala je i poznata teniserka koja je sada reporterka NBC, tražeći od Novaka da povuče izjavu o “molitvama koje prečišćavaju zagađenu vodu”.

Čak su se i Italijani zainteresovali za temu, a Aleksandar Atanasijević im jee objasnio da će se i Đoković vakcinisati, ukoliko to bude uslov da se učestvuje na turnirima.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More