Snimak bebe srpskih sportista kako igra košarku obišao celu Srbiju! Pravi dokaz da krv nije voda (FOTO, VIDEO)

Foto: printscreen/Tviter
278

Danilo Anđušić, srpski košarkaš koji nastupa za francuski košarkaški klub Burž, pokazao je zajedno sa svojim prijateljima, koliko je ponekad potrebno veoma malo za iskren dečiji osmeh. Naime, on i grupa njegovih prijatelja udružili su svoje košarkaško umeće i pomogli su malom Filipu, Danilovom sinu, da postigne koš, a način na koji je došlo do toga, izmamiće vam osmeh na lice.

Anđušić, njegov brat Luka, kao i nekoliko njihovih prijatelja, izgradili su celu akciju, koju je mali Filip završio košem, a onda su ga otac i prijatelji nosili na rukama kao pravog junaka, piše Blic.

View this post on Instagram

Kada voliš sebe, praviš bolje izbore 🌸

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on

Mali Filip ima sve predispozicije da postane odličan košgeter, odnosno, strelac, pošto su mu oba roditelja uspešni sportisiti. Naime, njegova majka je naš poznati strelac, Ivana Maksimoć, koja je na Olimpijadi održanoj u Londonu 2012. godine, osvojila srebrnu medalju za našu zemlju.

Ona i Danilo su se venčali 2015. godine.

НЕШТО НАЈЛЕПШЕ И НАЈБИТНИЈЕ У ЖИВОТУ, ПОДРШКА… ОДУШЕВИЛИ СУ МЕ… 👏👏👏❤️❤️❤️

Gepostet von Ирина Војиновић am Montag, 11. Mai 2020

Fićina dobra ruka nije promakla ni našem poznatom košarkašu Bogdanu Bogdanoviću, koji je ispod video snimka u komentarima napisao kako mali košgeter ima “mekanu ruku”.

 

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More