Praunuka austrijskog cara Karla I, princeza Marija iznenada preminula u 31. godini života i ostavila dvogodišnjeg sina!

475

Princeza Marija (31) živela je u Hjustonu sa partnerom Rišom Singom. Par je bio zajedno kad je Marija preminula 4. maja, šest dana pre njenog 32. rođendana.

Vest o iznenadnoj smrti potvrdio je lokalni list iz Hjustona. Novinar hjustonskih novina napisao je da Maksim, Marijin sin, bio “zenica njenog oka”, prenosi Blic Žena.

“Naša Marija je preminula ovog jutra u Hjustonu 4. maja 2020. godine. Rođena je 1988. godine u porodici princa i princeze Galicine u Luksemburgu”, istaknuto je umrlici koju je objavila porodica.

Foto: Javno vlasništvoWikipedija/Poslednji austrjski car Karlo I vladao je (1916-1918) a umro 1922. u izgnanstvu/pradeda preminule princeze Marije

Princezin pradeda je proteran iz Austrije za vreme Prvog svetskog rata, dok je njen austrijski pradeda preminuo 1922. godine.

Marija i njen partner Rišom su se venčali u 22. aprila 2018. godine i u braku dobili sina Maksima 10. februara 2018. godine.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More