Dačić o Đokoviću: “Novak je uvek pitao šta možemo da uradimo, radovao se svakom povlačenju priznanja Kosova”

Youtube printscreen Graham Bensinger
1,002

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je ocenio da je Srbija kad se podvuče crta, dobro prošla u borbi protiv korona virusa sa smrtnošću oko dva odsto i da će posle Slovenije, i Srbija verovatno uskoro proglasiti kraj epidemije korona virusa.

Dačić smatra da će virus Kovid-19 biti centralna tema predsedničkih izbora u SAD-u, odnosno poreklo virusa i odnos sa Kinom, kao i da će po tom pitanju Bela kuća voditi borbu sa globastima kao što su, kako kaže, Bil Gejst, istraživači da Instituta Hopkins…

Dačić je za tv Hepi, govoreći o diplomatskim aktivnostima Srbije, kazao da će uskoro biti otvoren konzulat u Monaku i podsetio da je počasni konzul naše zemlje stric Novaka Ðokovića.

Dačić je kazao da je Srbija treba da u diplomatiji što više ” koristi svoje brendove” kao što je srpski teniser Novak Ðoković.

“Novak je uvek pitao šta možemo da uradimo, radovao se svakom povlačenju priznanja Kosova. Mnogi svetski državnici su me pitali za njega, a ja sam ga zvao da im pošalje lopticu ili reket sa autogramom”.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More