Turistički vaučeri mogu da se potroše i u dečjim odmaralištima

Budući da su rekreativne nastave i izleti za decu ovog leta otkazani zbog koronavirusa, odlučeno je da se objekti ponude i za šire komercijalne potrebe

58

Turistički vaučeri koje dodeljuje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija moći će da se koriste i u objektima Centra dečjih letovališta, saopštio je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu.

Kako se ističe u saopštenju, budući da su rekreativne nastave i izleti za decu ovog leta otkazani zbog koronavirusa, odlučeno je da se objekti ponude i za šire komercijalne potrebe, što će sigurno smo puno značiti mnogim porodicama koje ove godine neće putovati van Srbije, a žele lokacije prilagođene deci, sa sadržajima namenjenim njima, prenosi Nova ekonomija.

Centar dečjih letovališta Grada Beograda (CDL) u svom sastavu, ima šest dečjih odmarališta: “Mitrovac” na Tari, “Bukulja” u Aranđelovcu, “Rudnik” na Rudniku, “Stanišinci” na Goču, “Stevan Filipović” na Divčibarama i “Šuplja stena” na Avali.

Kapacitet objekata CDL je oko 1.500 mesta ukupno a njihova najveća prednost je što su namenjeni organizovanom boravku dece, pa su pre svega pogodni za porodice sa decom koje žele da odmor provedu u prirodi, ističe se u saopštenju.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More