“Imao je ceo plan”! Kada je prvi put video Branku, Gagi je rekao nešto predivno, a ovako je počela njihova LJUBAV!

Foto: PrintScreen/YouTube
320

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović, koji važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, danas proslavljaju 28. godišnjicu braka.

Iako ne vole da privatan život eksponiraju u javnosti, Branka i Gagi pojedine detalje nisu uspeli da sakriju, pa tako nije tajna da ih je spojila upravo gluma, piše Blic.

Dragan i Branka upoznali su se još u studenstkim danima kada je njihova ljubav započela.

Zajedno su glumili u seriji “Najbolji” snimanoj 1989. godine, a tri godine kasnije su se venčali.

“Prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je”, rekao je Gagi jednom prilikom.

Branka je, s druge strane, imala drugačije utiske o sadašnjem mužu.

“Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Sveto mesto nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek”, ispričala je Branka pre nekoliko godina.

Par ima ćerku Anđelu koja je krenula njihovim stopama i takođe je glumica, a trenutno živi u Londonu gde se usavršava.

Ona nije propustila priliku da mami i tati putem društvenih mreža čestita godišnjicu braka.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More