Vučić: “Ostanite u Srbiji, daćemo sve od sebe da pristojno zaradite”

On kaže da svi kažu da će Srbija da oseti najmanje krizu, da će da ima najmanji pad.

771

Predsednik Srbije rekao je da srpska ekonomija mora da radi i da će se ulagati još više.

“Naša ekonomija mora da radi. Ne samo da privlači strane investicije već ćemo da budemo neko ko iz domaćih izvora radi sve što može, da se vidi šta država može da uradi”, rekao je on na prvoj onlajn kampanji “Za našu decu”.

“Hoćemo da ulažemo u pruge, puteve, da gradimo Moravski koridor da konačno spojimo i Kruševac sa Beogradom i Nišom i Kraljevo i Trstenik, i Čačak sa Kraljevom. Da imamo produžetak koridora od Čačka do Požege”, rekao je on.

On kaže da svi kažu da će Srbija da oseti najmanje krizu, da će da ima najmanji pad.

Vučić je rekao da su tri ključne u budućnosti a to su zdravstvo, obrazovanje, i investicije kako bi se gradila Srbija i ljude dovodili iz inostranstva jer moraju da vide perspektivu.

On je pozvao Srbe iz inostranstva da ostanu u zemlji jer će biti sve više posla. “Ostanite u Srbiji, daćemo sve od sebe da pristojno zaradite”, rekao je on.

On je naveo da je kriza pokazala koliko je bitan zdravstveni sistem i da želi da “naši roditelji znaju da će imati najopremljenije i najmodernije bolnice”, prenosi B92.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More