Emotivan spot za “Molitvu” posle 13 godina na “Evroviziji”: Dirljivi kadrovi sa pustih ulica Beograda (VIDEO)

Youtube printscreen RTS Pesma Evrovizije
2,556

Sledeće godine, „Evrosong“ biće održan u Roterdamu, potvrdili je Evropska radiodifuzna unija, organizator ove manifestacije, prenose svetske agencije.

Spektakularne završnice najvećeg muzičkog takmičenja Evrope ove godine nije bilo, ali je emitovan specijalni muzički program “Eurovision: Europe Shine a Light”.

Ovogodišnji predstavnici 41 zemlje imali su kontakt sa ljubiteljima najvećeg evropskog muzičkog takmičenja – onlajn, putem šou-programa “Europe Shine a Light”.

Predstavnici 41 zemlje učesnice ovogodišnjeg takmičenja ujedinili su glasove u pesmi “Love Shine a Light”, himni prvog neodržanog „Evrosonga“.

Muzički specijal prenosilo je 45 zemalja, a tokom dvosatnog programa gledaoci su se upoznali sa izvođačima koji je trebalo da budu ovogodišnji predstavnici na, silom prilika otkazanom, takmičenju. Evropu su iz Srbije pozdravile članice grupe “Hurricane”.

“Trebalo bi da se fokusiramo na lepe stvari, da učimo nove jezike, na primer, da radimo na sebi. Ostanite kod kuće, posvetite se vašim najmilijima, budite dobro! – poručile su devojke iz  Hurricane, dok su svi imali prilike da vide deo njihovog nastupa sa “Beovizije”, ali i njih u kućnom izdanju, dok se opuštaju uz hranu i knjige.

Sinoć su se gledaoci podsetili i najvećih hitova „Evrosonga“. Među njima i “Molitve”, numere kojom je Marija Šerifović dovela „Pesmu Evrovizije“ u Srbiju .

Na poziv Evropske radiodifuzne unije Marija Šerifović je snimila spot za našu pobedničku pesmu na pustim ulicama Beograda i to u jeku epidemije korona virusa u Srbiji, navodi RTS.

Specijalni program posvećen otkazanom izboru za „Pesmu Evrovizije“ emitovan je na Prvom programu RTS-a.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More