“Potrčao je za njima”: Premijerka Novog Zelanda otišla u restoran, usledilo je nešto neverovatno!

(Hagen Hopkins/Pool Photo via AP)
353

Premijerki Novog Zelanda Džasindi Ardern nije bilo dozvoljeno da uđe u popularni restoran u Velingtonu zbog poštovanja mera socijalnog distanciranje.

Kako piše Gardijan, restoran Oliv je već bio pun, pa je premijerki i njenom partneru Klarku Gejfordu rečeno da moraju da sačekaju.

“Premijerka Džasinda Ardern je upravo pokušla da uđe u Oliv i odbijena je jer je kafić pun”, napisao je na Tviteru korisnik po imenu Džoi.

Tvit je propraćen emotikonom koji nagoveštava da je korisnik užasnut činjenicom da za premijerku nije bilo mesta, iako je broj posetilaca u restoranima ograničen na 100 sa najmanje metar razmaka između stolova.

Portparol vlade Novog Zelanda izjavio je da je čekanje da se uđe u restoran nešto što svakome može da se dogodi dok traju mere protiv širenja koronavirusa.

“Premijerka kaže da će čekati kao i svi ostali”, rekao je portparol.

Vlasnik lokala je rekao za Nju Zeland Herald da nije bilo izuzetka kada je u pitanju Ardern i Gejford i potvrdio da im menadžer restorana nije dozvolio da uđu.

Menadžer je ipak potrčao za njima niz ulicu, nekoliko minuta kasnije kada se sto oslobodio.

“Jela je i otišla nakon sat i po. Bila je divna prema svim zaposlenima i bila je tretirana kao obična mušterija”, ispričao je vlasnik restorana.

Svi pričaju o premijerki Novog Zelanda i njenom načinu borbe protiv korone

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More