“Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu”! Princ Hari doživeo nervni slom, završio na psihijatriji?!

FOTO: Wikimedia Commons
1,930

Prema pisanju stranih medija princ Hari doživio je nervni slom, te je hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Princu Hariju se, piše magazin “Globe”, stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a “kap koja je prelila čašu” bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je doneo kako bi zaštitio suprugu Megan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni. I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci,prenosi Blic.

“Hari je sam priznao da ne može da veruje koliko mu se život promenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da slediti svoj san da postane holivudska glumica – ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru”, rekao je izvor, prenosi Story.hr. Dodao je kako se Hari oseća izgubljeno i usamljeno jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

“Jedini ljudi koje vide su zvezde s A-liste sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvezda”, rekao je te opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

“Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD-u kad se završe mere karantine, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za lečenje mentalnih bolesti. Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala”, rekao je izvor za gorepomenuti magazin.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More