“Od sutra ulaz u Srbiju bez PCR testa i izolacije, naši građani koji idu u druge države ponašaće se u skladu sa odlukama država”

Youtube printscreen
3,477

Vlada Srbije će na današnjoj sednici doneti odluku da od petka prilikom ulaska u našu zemlju više neće biti potreban PCR test niti izolacija, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović

“Mi ćemo danas imati sednicu vlade i od sutra neće biti više obaveze PCR testova niti izolacije onih koji ulaze u našu zemlju, a naši građani koji idu ka nekim drugim državama će se ponašati u skladu sa odlukama tih država”, rekla je Mihajlović na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” nakon što je ispratila prvi komercijalni putnički let Er Srbije za Cirih, čime je srpska aviokompanija obnovila putnički saobraćaja posle ukidanja vanrednog stanja.

Ona je dodala da, na primer, Švajcarska nema nikakve restrikcije i da će putnici koji su danas otišli prvim letom ući u tu zemlju uz obavezno nošenje maski.

Preporuka Kriznog štaba: Od 22.maja ulazak u Srbiju i bez negativnog testa na koronu

“Ostaje za sve nas, jedna lična odgovornost, pažnja i briga o bezbednosti koja će se nastaviti i u narednom periodu. Mi kao vlada želimo da imamo što pre i što više komercijalnih letova i na tome ćemo zajedno raditi i sa Er Srbijom tako i sa drugim kompanijama”, rekla je Mihajlović.

“Idem nazad kući da vidim mamu”: Ovako je jutros izgledao let “Er Srbije” iz Beograda za Cirih

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More