Ana Ivanović objavila prelepu fotografiju sa Švajnijem i poslala mu dirljivu poruku (FOTO)

Foto: PrintScreen/Instagram Ana Ivanović
2,202

Ana Ivanović danas je divnom, emotivnom porukom čestitala Dan očeva svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru.

Ona je na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj je slavni Nemac snažno grli, a oboje krasi širok osmeh, piše Blic Žena.

Uz ovu sliku uputila mu je i snažne reči ljubavi, kakve lepa brineta neretko bez zadrške deli u javnosti svom voljenom mužu.

“Moj saigrač, moje snažno rame – i najbolji otac. Ne postoji bolji uzor koji sam mogla da zamislim za naša dva malena dečaka”, napisala je Ana.

Fotografija je za svega sat vremena prikupila gotovo 30.000 lajkova i brojne komplimente i pozitivne komentare. “Najlepši par”, “Želim vam puno sreće”, “Vidi se da se volite”, samo su neki od njih.

Podsetimo, par je u vezi od 2014, a bračne zavete razmenili su dve godine kasnije. Imaju dva sina – Luku i Leona. Ana i Švajni važe za jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih parova u svetu sporta i šoubiznisa, a često pokazuju međusobnu naklonost i trenutke sreće na društvenim mrežama.

Jedan od najlepših gestova koji je Bastijan uradio za bivšu teniserku odigrao se još pre nekoliko godina, ali svet to i dalje pamti… Naime, ovaj Nemac je tada na kopačkama ispisao njeno ime, datum početka veze (5. 9. 2014) i “dušo”; nadimak kojim joj tepa.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More