Ogrnut srpskom zastavom na krovu sveta! Novak slavi 33. rođendan, čestitka ATP će vas oduševiti (FOTO)

Foto: printScreen/YouTube
2,154

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas slavi 33. rođendan. Pored brojnih čestitki koje mu stižu, ATP je objavio fotografiju koja govori više od reči i šalje sjajnu poruku.

 

View this post on Instagram

 

Champion. Icon. Legend. Happy birthday to the World No.1, @djokernole! 🎉

A post shared by ATP Tour (@atptour) on

“Champion. Icon. Legend. Happy birthday to the World No.1”, napisali su uz fotografiju.

O prošlodišnjim Novakovim željama i dalje se priča.

Najbolji teniser sveta svojim potezima gotovo svakodnevno oduševljava javnost. I pored neverovatne karijere, uspeha koje postiže, novca koji zarađuje, Novak je poznat kao skroman i prizeman mladić, koji promoviše prave vrednosti, zbog čega je omiljen širom planete.

Danas u krugu svojih najbližih – supruge Jelene, ćerke Tare i sina Stefana, obeležava 33. rođendan, a prošle godine, za 32. rođendan, imao je prelepu želju i ove njegove reči se i dalje prepričavaju.

On je tada svoj rođendan posvetio deci Srbije i istakao da bi voleo da bude zapamćen kao teniser koji je pomogao ohrabrenju vere i transfrormaciji sveta u bolje mesto, piše Blic.rs

– Pre mnogo godina, ja sam bio samo običan šestogodišnjak koji je imao veliki san i neverovatnu strast da taj san postane stvarnost. Imao sam sreće da imam porodicu koja je podržala moj san. Imao sam prijatelje koji su bili uz mene svakog dana. Imao sam sjajnog mentora i trenera u Jeleni Genčić, koja me je inspirisala da budem radoznao i podržavala je moju ljubav ka saznanju”, naveo je tada Đoković i dodao da je sve to zajedno pomoglo da bude najbolji teniser sveta.

Dok je Novak pričao o novom izazovu, mnogi su gledali u ono što se dešavalo iza njega (VIDEO)

Novak je rekao i da veoma mali broj dece može da se pohvali takvom životnom pričom.

– Moja strast i moj fokus u Fondaciji je da se borim da svako dete u Srbiji uspe da realizuje i svoje najluđe snove. Ja iskreno verujem da je to moguće, bile su Đokovićeve reči.

“Ne možete da prodate dušu i ono što ste”: Novakova majka ispričala kako su odbili ponudu Britanaca

Izvor Našiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More