Prvi čovek srpske odbojke uputio otvoreno pismo Vučiću

FOTO: TANJUG / DIMITRIJE GOLL
418

Prvi čovek Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić poslao je danas pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zahvalio mu se na novčanoj pomoći Savezu kako bi se isplatila dugovanja.

„Poštovani gospodine predsedniče, u ime Odbojkaškog saveza Srbije, lično ime i svih poklonika odbojke, želim da Vam se najsrdačnije zahvalim na novčanim sredstvima koje je Republika Srbija namenila Odbojkaškom savezu Srbije. Pomoć Republike Srbije je od izuzetnog značaja, jer ćemo isplatiti višegodišnja zaostala dugovanja i omogućiti nam da nesmetano nastavimo sa radom“, navodi se u pismu.

Svi iz OSS, kako se ističe, ponosni su što predsednik Vučić prati rezultate odbojkaških reprezentacija Srbije i pomaže da se nastavi tradicija osvajanja medalja na velikim takmičenjima.

„Gospodine predsedniče, zahvalnost Vam dugujemo i zbog pomoći koju nam pružate u realizaciji projekta Nacionalnog odbojkaškog centra, čime bi odbojkašice i odbojkaši dobili još kvalitetnije uslove za rad i nastavili sa promocijom Srbije na međunarodnoj sceni. Uveravam Vas da će Odbojkaški savez Srbije svojim još intenzivnijim angažovanjem i još boljim radom opravdati sva dosadašnja i buduća ulaganja Republike Srbije u naš sport“, zaključuje Gajić.

Više hiljada građana je ispred balkona Skupštine Beograda sa odbojkašicama Srbije burno proslavilo osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti