Društvo sa Banjice je izašlo u grad kad su slučajno sreli Noleta, o njihovom susretu priča cela Srbija (FOTO)

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic
375

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u subotu se vratio u Beograd nakon što je više od dva meseca proveo u Španiji.

Đoković je odmah po dolasku trenirao, da bi veče iskoristio za druženje i provod sa prijateljima.

Proslavio je srpski as i rođenje sina kolege Janka Tipsarevića, a druženje je nastavljeno u nekoliko drugih prestoničkih kafana. A u jednoj je Novak naišao na specifičnu družinu, devojaka i momaka sa Banjice, iz kraja u kom je odrastao i teniser.

Na Tviteru je fotografiju objavio komentator Aca Stojanović, jer je u celoj situaciji učestvovala njegova sestričina, a Đoković je oduševio grupu mladih ljudi, prišao stolu i fotografisao se.


– Novak Đoković sinoć u jednoj kafani u Beogradu, prišla mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom jer su svi sa Banjice gde je i on odrastao. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret, napisao je sportski komentator na Tviteru.a mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom jer su svi sa Banjice gde je i on odrastao. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret.

 

View this post on Instagram

 

@djokernole 💕

A post shared by @ sara_blagojevic on


Novak će nakon perioda pauze zbog korona virusa u Beogradu odigrati prve mečeve nastavka sezone, na regionalnom “Adria Tour” čiji je organizator.

Izvor Blic Sport
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More