Ispovest Filipinke koja je silom prilika zbog korone ostala dva meseca u Beogradu (VIDEO)

Lokalci su ovde prijatni i fini, kaže Ana La Viajera

foto:Youtube Printscreen
135

Filipinka Ana La Viajera, zaljubljenice u putovanja, planirala je da ovo proleće provede na proputovanju kroz Evropu, no pandemija korona virusa pomrsila joj je planove… A karantin i zatvaranje granice dočekala je u Srbiji!

Ona je nedavno svoje iskustvo o boravku u Srbiji opisala i na Jutjubu, gde je otkrila da je u našoj zemlji trebalo da provede samo tri dana, ali da su je ove okolnosti primorale da boravak produži na dva meseca.

Ana je rešila da svoje pratioce uputi u lepote i znamenitosti Beograda, uz obavezno spominjanje ukuse hrane i pića koje bi trebalo da probate.

“Lokalci su ovde prijatni i fini, i trude sa da vam pomognu sve što mogu. Stvaro su kul. Mogu da kažem da je ovo zaista lepa zemlja”, rekla je ona.

Srpska prezimena na IĆ: Tri generacije u istoj kući imale različita prezimena

Napomenula je i da nije bilo diskriminacije zbog činjenice da je Azijatkinja, kao i da se osećala vrlo sigurno i bezbedno.

Ova simpatična Filipinka imala je nameru da preko Srbije ode u Makedoniju gde je trebalo da uhvati let za Belgiju kako bi otišla kod svojih prijatelja. Međutim, zatvaranje granica omelo ju je u tim namerama, a narednih 60 dana provela je u Beogradu.

Kako je ona sve to doživela i kako joj se dopala naša prestonica, saznajte u priloženom videu.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More