Supruga Novosađanina koji je pre sedam dana nestao u Lincu: Svakoga dana se molim bogu da bude pronađen živ i zdrav!

Foto: Facebook/printscreen
977

Svi se interesuju za njegov nestanak, jer je veličina od čoveka kog svi vole. Svi se raspituju gde bi mogao da bude, nadaju se jednostavno da ću ja možda moći da im dam neke informacije, ali eto ni ja ništa ne znam…

Supruga je za njegov nestanak saznala preko komšije, kome je jedan Miloradov kolega javio za nestanak. Tog dana za nju i celu porodicu krenula je agonija.

Kapetan je pozvao tek nakon 5 dana od nestanka

– Mene je tek juče zvao kapetan broda na kom je radio Milorad, da mi izrazi žaljenje zbog njegovog nestanka, međutim ja sam baš onako ljutito reagovala, jer me nisu obavestili odmah nego tek nekoliko dana nakon nestanka – navela je ona.

– Ništa i dalje ne znam… Svakoga dana se molim bogu da bude pronađen živ i zdrav. Komuniciram samo sa inspektorom koji radi na tom slučaju i on mi je rekao da oni pretražuju Dunav zbog sumnje da se utopio – priča Željka.

Bio na slavi s kolegama, pa nestao

Podsetimo, Milorad Vlaović, došao je na rečni brod u Lincu, samo nekoliko dana pre nestanka. Pre rada na brodu bio je u Lincu i radio u istoj firmi, ali nije bio na brodu. Kako je ranije ispričala njegova supruga, Vlaović je za par dana trebalo da se vrati u Srbiju kako bi proveo malo vremena sa njom i njihovo četvoro dece, međutim izgubio mu se svaki trag i otad za njim u Austriji kreće potraga.

– U trenutnu nestanka brod na kome je bio bio je usidren u luci, jer su u toku bili neki radovi na njemu. Postojale su priče da je on navodno pao sa palube broda, međutim ja ne verujem ni u jednu priču dok ne vidim njegovo telo – rekla je supruga.

Poslednji razgovor pre nestanka

To trenutka nestanka, Milorad i njegova supruga čuli su se svakodnevno i razgovarali, a inače njih dvoje imaju četvoro dece.

– U subotu smo pričali oko 12.30, bio je veoma raspoložen. Kolega sa broda je taj dan obeležavao slavu. U toku dana poslao mi je slike slavskog stola. Poslednji put smo se čuli oko 15.30 i ja nisam htela više da ga uznemiravam – priča Željka. Ona je ranije ispričala da mu je nakon toga slala poruke a da on više nije ni odgovarao, niti ih video. Sutradan je saznala da je te noći nestao.

Budući da u Srbiji sve mora da obavlja telefonski i da za mnoge informacije ne saznaje odmah, supruga želi da bude bliže inspektorima koji rade na slučaju nestanka njenog supruga.

– Pokušavam da odem u Austriju na sve načine, da bih lakše komunicirala sa inspektorom. Međutim to je sada jako teško zbog cele situacija oko korona virusa. Nadam se da ću uspeti nekako da stignem tamo… – rekla je očajna Miloradova supruga.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More