Beč: Pozvali građane da daju ideje za poboljšanje gradskog prevoza

Pixabay
141

Da li je Bečkim linijama još potreban papir za red vožnje? Kako se prodaja karata može poboljšati korišćenjem mobilnih telefona? Takva pitanja su teme na radionicama koje se organizuju za vlasnike godišnjih karata za gradski prevoz u Beču.

„Budućnost papirnog reda vožnje“, naslov je jedne od radionica. Druga radionica glasi:”´Otkucaj mi´ je od juče. Vaša vozna karta bez karte“. Bečki gradski prevoznik pozvao je vlasnike godišnjih karata različitih društvenih slojeva da zajedno sa njima razvije nove ideje za budućnost.

Tokom četiri radionice u januaru i februaru 2020. putnici treba da iznesu svoja iskustva sa mapom grada, redom vožnje i načinom plaćanja.

„Radionice su veoma tražene i već imamo 1.000 prijavljenih a samo 200 slobodnih mesta“, kaže Katrin Liner iz Bečkih linija.

Pošto je prijavljivanje završeno brojne ideje i želje za poboljšanje usluga Bečke linije su prosledile korisničkoj službi.

Izvor Našiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More