Trojica srpskih fudbalera čekaju odluku Vlade Francuske, a neki sportisti pisali i Makronu lično! (FOTO)

foto: Tanjug/Yoan Valat, Pool via AP
369

Trojica srpskih fudbalera Predrag Rajković, Mihailo Ristić i Stefan Mitrović čekaju odluku vlade Francuske. Holandski fudbaler Memfis Depaj koji igra za Lion uputio je poruku Vladi Francuske, premijeru Emanuelu Makronu i svom klubu Olimpiku. On traži da mu bude dozvoljeno da igra za svoju reprezentaciju protiv Turske.

Da se zna stariji, Bogdan odigrao partiju sezone!

Odluku premijera i Vlade Francuske s nestrpljenjem očekuju i srpski fudbaleri Predrag Rajković, Mihailo Ristić i Stefan Mitrović.Memfis Depaj se preko Tvitera obratio Emanuelu Makronu i Vladi Francuske:

Da podsetimo, vlasti Francuske traže da svako ko napusti zemlju i ode u zemlje koje nisu u Evropskoj uniji, a potom se vrati, provede 10 dana u karantinu, što smeta francuskim klubovima, jer tako ne bi mogli da računaju na strance za prvenstvene utakmice i ne dozvoljavaju im da igraju za svoje reprezentacije.

Memfis Depaj se preko Tvitera obratio Emanuelu Makronu i Vladi Francuske:

– Vlado Francuske, da li mogu da se pridružim nacionalnom timu Holandije u ponedeljak. To bi bilo fer, jer već činite izuzetak u slučaju reprezentacije Francuske koja će putovati van EU da bi igrala svoje mečeve.

Memfis Depaj se pobunio iz razloga što će reprezentativci Francuske u narednih sedam dana igrati čak dva puta van Evropske unije. Prvi put protiv BiH, a drugi put protiv Kazahstana. Za francuske igrače ne važe pravila kao za strane fudbalere iz Lige 1.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More