Gradonačelnika italijanskog grada pokrali u direktnom TV prenosu dok je pričao o redu i bezbednosti (VIDEO)

Youtube printscreen Corriere della Sera
36

Gradonačelnik italijanskog grada Ventimilja, na severozapadu zemlje blizu granice sa Francuskom, pokraden je u direktnom televizijskom prenosu.

Na video snimku koji je postao instant hit na društvenim mrežama, novinarka loklane televizije pita gradonačelnika ko je zadužen za red i bezbednost u gradu, ali na snimku se vidi da je gradonačelnik ne sluša i da gleda u suprotnom pravcu od televizijske kamere.

Sve se desilo u samom centru grada, pred njegovim i očima televizijskih gledalaca.

Lopov mu je ukrao mantil, zajedno sa lentom gradonačelnika, koji je političar prebacio preko naslona klupe koja se nalazila ispred njega, na udaljenosti od dva do tri metra.

Gradonačelnik je objasnio da je bio svečano obučen i sa lentom javnog službenika jer se upravo vratio sa ceremonije inauguracije novog paroha.

Onda se gradonačelnik pribrao, odgovorio na pitanje o bezbednosti i sigurnosti, a zatim voditelju u studiju rekao da će od njega tražiti da mu nadoknadi gubitak.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More