Srpska studentkinja u Americi: Evo kako je našla smeštaj i sa kojim situacijama se suočavala (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
236

Ono o čemu maštaju mnogi studenti ili budući studenti u Srbiji je odlazak na studije u Ameriku. Možda ovo nekima deluje kao nedostižan san, ali nije baš tako. Putem programa “Work and Travel” ovaj san postaje ostvariv. Dovoljna je želja, malo truda i to da student ispunjava bazične uslove ovog programa pa da “američki san” postane stvarnost.

Marija Maša Dimić je jedna od onih koja je ovaj san ostvarila. Ona je bila na studijskom i radnom boravku u Americi, a znajući da su sve informacije o tome, svima koji se spremaju na isti poduhvat, dragocene i dobrodošle, ona je rešila da podeli svoje iskustvo.

Marija na svom Jutjub kanalu “Mašin dnevnik”, u videu otkriva kako je ona rešavala u Americi pitanje smeštaja. Kada već sve završite, dobijete vizu i svu potrebnu dokumentaciju i počnete pripreme za put, preostaje da rezervišete smeštaj. Da li je to lako i koliko je smeštaj zaista onakav kakvim vam ga opisuju dok ga rezervišete pre dolaska, koliko novca će biti potrebno da se izdvoji, šta ukoliko je smeštaj loš a cimeri neuredni?

Odgovore na ova pitanja, kao i druge dileme u vezi smeštaja tokom studijskog boravka u Americi, Maša daje iz svog iskustva u ovom videu:

 

D. Stupar

Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

 

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More