Oboleli od virusa COVID-19 opisuje bolest na Tviteru: Bol u plućima i glavobolja su takvi da bi i medveda oborili! (FOTO)

foto: Twitter Video Printscreen
4,508

Jedan korisnik Twittera Amerikanac Džastin oboleo od virusa COVID-19 svakodnevno opisuje na toj društvenoj mreži tok bolesti i agoniju kroz koju prolazi. Virus korone nije jedina bolest koju ima, ranije mu je dijagnostifikovan dijabetes tipa 1 što mu dodatno stvara probleme.

Raste broj zaraženih u Srbiji! Potvrđeno još 17 slučajeva, ukupno 188!

– Dobio sam ga! Ljudi nemojte da ovo ignorišete! Ja sam vrlo zdrav dijabetičar. Imam dijabetes tipa 1. Moje telo se dobro bori, ali baš me razvaljuje. Zato, ne budite moroni. Ostanite kod kuće – napisao je jedan korisnik Tvitera po imenu Džastin, koji se slikao sa zaštitnom maskom u bolnici.

On je u podužem sledu na Tviteru objasnio kako se osećao kad je osetio prve simptome:

– Četvrtog marta sam osetio glavobolju i lagani bol u plućima. Disanje mi je postajalo sve napornije, ali mislio sam da je zbog vremena, sve je procvetalo, mora da neka alergija. Prošlog petka sam otišao u hitnu pomoć jer su me pluća strašno bolela i jedva sam disao, mislio sam da ću umreti – napisao je Džastin, pa nastavio da opisuje svoj horor:

– Dobio sam lekove protiv gripa, inhalirali su me i pustili kući, rekavši da se vratim ako mi ne bude dobro. I vratio sam se. Dah mi je kratak, pluća strašno bole. Glavobolja je toliko jaka da bi oborila i medveda. Ovo nije grip, nije ni srčani udar, ovaj bol u plućima je mnogo jači. Na primer, kao kad prvi put udahnete jako hladan vazduh zagrejanim plućima. Recimo da je sličan tome – objasnio je Džastin i ponovio:

– Ovo nije grip. Grip je druga stvar. Oseća se toliko drugačije od gripa. Samo imam bolove u plućima i glavobolju. Drugi imaju različite simptome u zavisnosti od toga koliko se dobro telo bori, zdravlje, pušenje, starost.

Tek sedamnaestog dana osetio je olakšanje,  pa je pratiocima saopštio da je možda na pragu izlečenja.

izvor Naši u svetu

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More