Blamčina nacionalnog avioprevoznika! Pisali srpski da ceo svet razume: “Letite sa nama u New Jork” (FOTO)

foto: Pixabay
224

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu, na kojoj se nalazi reklama za let do Njujorka. Sve bi bilo u redu da je grad u SAD napisan na ispravan način.

Fotografija sa Tvitera, koja je danas uslikana na aerodromu Nikola Tesla, zabeležila je da je Er Srbija na jednoj tabli napisala da se leti do “New Jork-a”, umesto “New York-a”.

 

Podsećamo, linija Beograd- Njujork ponovo je uspostavljena 2016. godine, što je prvi put nakon 25 godina da je uspostavljena direktna linija. U prvih godinu dana, 80.000 putnika je letelo ovom linijom. Nažalost, kada je počela pandemija koronavirusa, aerodrom “Nikola Tesla”, smanjio je svoje kapacitete, pa je poslovanje umanjeno za čitavih 95 odsto. Nakon popuštanja mera, počelo je sa uspostavljanjem više linija, ali s obzirom da je epidemija u jeku širom Evrope i ostatka sveta, veliko je pitanje kada će putnici moći da lete gde god požele.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More