VIŠE NEGO JUČE! Pozitivno 1.810, preminulo 16 ljudi

foto: Printscreen Youtube
28

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirana 8.491 osoba, od kojih je pozitivno 1.810, dok je, nažalost 16 osoba preminulo.

Dosadašnji korona rekordi su: najviše pozitivnih u jednom danu – 7.999, najviše ljudi na respiratorima – 353, najviše testiranih – 22.837 i najviše preminuih – 69.

U Srbiji se poslednjih dana beleži pad broja novozaraženih, ali kako upozoravaju naši epidemiolozi, to nije pravo stanje stvari. Naime, građani u mnogo manjem broju odlaze kod lekara vikenDom i praznicima, tako da se realne brojke očekuju tek narednih dana.

Ono od čega posebno strahuju jeste šta će biti nakon 10, 12 dana, jer će se tek tada videte posledice nepošotavanja mera od ovog mini odmora za Dan državnosti.

Cela epidemiološka situacija, koja je i dalje nepovoljna, dodatno će biti pogoršana kada bude bio poznat bilans zaraženih na masovnim korona žurkama, koje je policija rasterala prethodnih dana

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More