Skajvoker i komičar Krajšer se odlično zabavljaju u Beogradu i treba im preporuka za auto! Odgovor je stigao od BOJSIJA (FOTO)

Foto: Tviter Bert Kreischer/printscreen
20

Mark Hamil, legendarni Luk Skajvoker, trenutno snima komediju “The Machine” u Beogradu sa Bertom Krajšerom, a komičar je postavio zanimljivo pitanje svima koji ga prate na društvenim mrežama a odgovorio mu je i Džon Čalis, popularni Bojsi iz “Mućki”.

Hamil je pre nekoliko dana stigao u Beograd da bi se pripremio za snimanje.

Podsetimo, zbog mera koje su trenutno na snazi, on je bio u svojoj hotelskoj sobi u karantinu, međutim to ga nije sprečilo da se oglasi na društvenim mrežama i pohvali lepotu Beograda.

Američki glumac stigao u SRBIJU: Pogledajte kako je lep BEOGRAD! (FOTO, VIDEO)

Komičar Bert Krajšer je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a kako je naveo na Tviteru, razmišlja da u Srbiji da kupi automobil sa ovog područja.

“Okej – kupiću kola u Srbiji. Šta da uzmem – ladu ili juga?” – upitao se Krajšer na Tviteru.


Stigli su raznorazni predlozi, a jedan savet uputio je i Džon Čalis, koji je igrao Bojsija u “Mućkama”, koji inače dobro poznaje prilike u Srbiji.

Na vređanje Srbije reagovao i Bojsi iz “Mućki”

“Zašto ne navratiš do salona Bojsi Autos u Beogradu. U dvorištu imam jedan pravi žuti trotočkaš”, napisao je Bojsi, aludirajući na čuveni Reliant Rebel Supervan lll koji su vozili u “Mućkama” Del Boj i Rodni.

Naravno, Bojsi je poslao i vizit kartu.


Kako prenosi Headliner, radnja filma “The Machine” se bazira se na istinitoj priči Berta Krajšera, kada je komičar boravio u Rusiji kao student. On (Bert Krajšer) se tada susreo sa ljudima iz mafije, a čak je učestvovao u pljačkanju restoran-bara u vozu. Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More