Porodična tragedija: Starica ubila sina, nije uspela da otruje sebe

Foto: MUP Srbije
353

ZRENJANIN – Majka D.I. (83), koja je ubila sina D.A. (60), tako što mu je dala preveliku dozu lekova u Novoj Crnji, ostavila je oproštajno pismo.

„Iz Policijske uprave u Zrenjaninu, navode da je u tragediji jedno lice preminulo, a reč je o muškarcu D.A. (60). Njegovo telo bez znakova života nađeno je u porodičnoj kući u Novoj Crnji. Starica je zatečena u svesnom stanju. U toku je policijski uviđaj“, kažu u PU u Zrenjaninu.

Istragom je otkriveno da je majka usmrtila sina prevelikom dozom bensedina i da mu je vezala kesu oko vrata, a zatim je i sama pokušala da izvrši samoubistvo popivši tablete.

Majka i sin su živeli u teškim uslovima i bili su lošeg zdravstvanog stanja, imali su zdravstvenu negu jer je starica nepokretna i nalazi se u kolicima. Prema nezvaničnim informacijama, majka i sin su želeli da izvrše samoubistvo, jer je na stolu nađeno oproštojno pismo u kojem između ostalog stoji: „Ne okrivljujte nikoga“.

Pretpostavlja se da su se na ovaj stravičan čin odlučili zbog teške bolesti.

Izvor Espreso
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More