Reprezentativci Srbije pokupili čak sedam medalja u para-plivanju

Plivački miting u Zagrebu okupio je 120 plivača iz Hrvatske, Srbije, Turske, Slovenije, Crne Gore, Austrije i Bosne i Hercegovine.

foto youtube printscreen
133

Na međunarodnom plivačkom mitingu završenom u Zagrebu reprezentativci Srbije u para-plivanju osvojili su čak sedam medalja. Ana Jovović, Nemanja Panović, Stevan Nakić, Nikola Ljubisavljević i Filip Graovac, osvojili su sedam medalja i to 1 zlatnu, 2 srebrne i 3 bronzane.

Ani Jovović pripala je zlatna medalja u disciplini 400 metara kraul i srebrna na 100 metara leđno, dok je Nikola Ljubisavljević do bronzane medalje stigao u disciplini 100 metara delfin i 100 metara prsno

Mitingu završenom u Zagrebu reprezentativci Srbije u para-plivanju osvojili su čak sedam medalja.

Filip Graovac osvojio je srebrnu medalju u disciplini 50 metara leđno, Nemanja Panović bronzanu na 100 metara leđno, kao i Stevan Nakić na 400 metara kraul.

Nemanja Panović se iz Zagreba vraća sa osvojenom medaljom, ali i sa isplivanom A normom za Evropsko prvenstvo u para-plivanju koje se naredne godine održava u Portugalu.

Plivački miting u Zagrebu okupio je 120 plivača iz Hrvatske, Srbije, Turske, Slovenije, Crne Gore, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Takmičenje je organizovao Plivački klub “Dubrava”.

Izvor B92

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More