Ljubavnici, spremite se! Takmičenje u najdužem poljupcu izazvalo ogromno interesovanje zaljubljenih

Foto:Pixabay.com
155

Za takmičenje u najdužem poljupcu, pod nazivom „Poljubi me“, a koje se organizuje povodom Dana ljubavi i vina, 14. februara na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji, vlada veliko interesovanje.

Kako navodi portal Glas zapadne Srbije, ovo je dvanesti put da Turistička organizacija Vrnjačke Banje organizuje to takmičenje.

Motiva za takmičenje ima više, kažu organizatori, a najveći je, dodaju, da se obori rekord iz 2015. godine koji drži par iz Kruševca čiji je poljubac bez prestanka trajao 101 minut.
Izazov će biti veliki, ističu organizatori, s obzirom na činjenicu da je prošlogodišnji najduži poljubac trajao 36 minuta i 17 sekundi.

Ovogodišnji pobednički par dobiće čak tri nagrade – vikend u Vrnjačkoj Banji, romantičnu veceru i odmor za dvoje. Iako je do sada prijavljen rekordan broj parova, zaljubljeni parovi moći će da se prijave i na sam dan takmičenja, koje na Mostu ljubavi pocinje tačno u podne.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More