Čuveni američki reper oženjen je starletom srpskog porekla (FOTO)

Ajs Ti iza sebe ima burnu i tešku životnu priču

Foto:Youtube Printscreen
218

Popularni reper Trejsi Merov poznatiji kao Ajs Ti, muž je poznate starlete srpskog porekla Koko Ti i jedna od najznačajnijih figura američke rep scene, a 16. februara proslavio je 62. rođendan.

Ajs Ti iza sebe ima burnu i tešku životnu priču, jer su mu roditelji umrli još dok je bio jako mlad pa je iz rodnog mesta morao da se preseli na ulice Kalifornije.

Po završetku srednje škole odlazi u američku vojsku gde se zadržao veoma kratko, jer mu se takvo iskustvo nije uopšte svidelo. Nakon ovakvog iskustva on se ponovo vraća ulici i postaje lopov dijamanata, a kasnije počinje i da podvodi devojke.

Saobraćajna nesreća koju je potom doživeo označila je prekretnicu u njegovom životu, pa se odrekao takvog načina života i posvetio muzičkoj karijeri.

Dar za muziku i repovanje otkrio je u srednjoj školi, kada je počeo da piše stihove i pevuši sa drugarima. Izdao je niz uspešnih albuma, a njegove pesme uglavnom su povezivane sa političkom situacijom u SAD-u.

Ajs Ti i Koko su se upoznali 2002. godine na snimanju jednog spota za njegovu pesmu, a venčali se posle tri godine. Njih dvoje ostvarili su se kao roditelji 2015. godine kada se starleta porodila i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Šanel.

– Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapala i njena velika zadnjica. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio da je jako draga – otkrio je reper jednom prilikom.

Reper je iz prethodnih brakova i veza već imao dece, ćerku Letešu (44) koju je dobio još dok je bio u srednjoj školi i sina Trejsija (28), piše Alo.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More