“Sačuvaću dostojanstvo”, Gordana Šaulić će se sresti oči u oči sa Šabanovim ubicom!

FOTO: printScreen/Youtube
503

Gordana Šaulić ne može da se pomiri sa smrću njenog bivšeg supruga Šabana Šaulića. U velikoj ispovesti je otkrila, kako prolazi kroz teške trenutke.

“Više od četiri decenije čitav moj svet vrteo se oko Šabana. Mi smo bili partneri u svemu, od braka, preko podizanja dece i brige o njima, sve do posla, koncerata i nastajanja pesama. I onda, jednog kobnog jutra, sve to je nestalo. Ne znam kako bih to opisala, taj šok, osećaj praznine, tuge i nemoći. Kao da vam neko u sekundi uzme sav vazduh i ostavi vas da pokušate da preživite bez njega. Zaista imam osećaj da sam iz početka morala da učim da dišem, da hodam, da govorim”, rekla je Gordana za “Hello!”.

Sledećeg meseca u Nemačkoj počeće suđenje Turčinu Alsinu Leventu zbog izazivanja nesreće u kojoj je nastradao Šaban, pa će Šaulići tada morati da se sretnu sa ubicom kralja narodne muzike.

Gordana je navela da u ovom trenutku ne može da pretpostavi kako će se tada osećati, ali da je sigurna da se Turčinu neće obratiti.

“Cela porodica biće prisutna na prvom ročištu, tako da ćemo se sigurno sresti. Iskreno, koliko god čovek mislio da je spreman i da zna šta može da očekuje od nečega, uvek postoji mogućnost da pogreši u proceni, tako da ne znam kako ću se osećati u trenutku kad ga prvi put budem videla. Znam samo da mu se sigurno neću direktno obratiti, sačuvaću dostojanstvo, kao što sam uvek čuvala”, rekla je Gordana Šaulić u pomenutom intervjuu.

Podsetimo, Goca je u istoj ispovesti opisala kakav je Šaban bio van scene, kada se kamere ugase.

“Ono što malo ljudi zna je to da je Šaban bio veoma pažljiv, ne samo kao suprug već i kao otac, sin, prijatelj, saradnik… Uvek se trudio da poklonima obraduje bliske ljude, čak mu ni povod nije trebao. Zato je, onako tih i miran kakav je bio, sa strane uvek posmatrao šta ko voli, u šta gleda, o čemu priča, i na osnovu toga zaključivao šta želi. Pretpostavljam da bi me, da je tu, ovih dana pomno pratio, dok ne bi shvatio šta mi treba i sigurno bi mi to poklonio. Sada, jedino poklon koji mi od njega treba je onaj koji mi niko ne može dati.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More