Srbin koji je u Švajcarskoj ubio ženu kašikom za cipele osuđen na sedam godina robije

foto: Pixabay
377

Državljanin Srbije (67) koji živi i radi u Švajcarskoj kašikom za cipele smrskao je supruzi (60) lobanju jer ga je, kako je tvrdio pred sudom, četiri godine maltretirala, zlostavljala i vređala.

Edmir R., kosovski Albanac sa pasošem Srbije, ubio je suprugu Vljoru R. (60), takođe državljanku Srbije poreklom s Kosmeta, posle žučne svađe. Stravičan zločin dogodio se uoči Uskrsa, na Veliki petak 2019. godine, kada se svađa supružnika otela kontroli i prerasla u krvavi zločin, objavio je švajcarski tabloid Blik.

Posle 40 godina braka, čistačicu Vljoru muž je ubio kašikom za cipele – dugačkom skoro 60 cm i teškom oko 300 grama – koju je tužilac označio kao oružje ubistva. Edmir ju je kašikom po glavi udario najmanje 20-30 puta nanevši joj na kraju fatalne povrede mozga.

Nesrećna žena tako izubijana u prvi mah je spas našla ispod trpezarijskog stola, ali je ubrzo tu i izdahnula. Kad je prestala da se pomiče i diše, Edmir R. je pozvao policiju da ga uhapsi pri čemu nije pružio ni najmanji otpor. Nekadašnji radnik na građevini optužen je za ubistvo iz nehata a danas je osuđen na sedam godine robije, a zatraženo je i proterivanje iz Švajcarske po izdržanoj kazni zatvora.

On je na sudu svedočio da mu se supruga pretvorila u pravog tiranina pošto je njihovo peto i najmlađe dete odraslo i iselilo se iz stana.

Izvor Kurir/Blik
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More